Mmmm semlor!

3kommentarer

Det var ett tag sedan jag skrev något, men idag är semlorna lämnade ungen visste jag att det var dags för ett inlägg. Efter en skön sovmorgon och lite nödvändigt plugg var det dags att anta utmaningen att göra semlor i USA. Efter en hård kamp mot deg och mandelmassa var skapelsen klar.. Svenska semlor med hemmagjord mandelmassa. Det var en enastående syn och det var omöjligt att hålla borta en glädjetår. Nu har vi efter många timmar äntligen fått njuta av en semla och dagen var där med fullbordad.
 
Träningen går bra, vädret växlar lite men vi försöker kasta ute så mycket som möjligt. Kroppen är nedtränad men nu följer en lättare träningsvecka. Inga intressanta styrkeresultat att raportera än så länge. Kroppen håller i alla fall och sjukdommarna håller sig på avstånd. Vi hoppas det håller i sig!
 
Tack för idag!
 

3 kommentarer

Bengt

18 Feb 2013 16:21

Den bästa av alla bakelser! Bara två... vilken karaktär!

Elisabeth

18 Feb 2013 22:42

Vi ska äta en semla i morgon med varm mjölk och kanel därtill, så ska det vara i fastlagsveckor. Kul att allt är bra. Elisabeth från ett regnigt Hbg

maria

19 Feb 2013 22:20

Semla, det är grejer de'!!! Vi har glufsat i oss var sin idag ;-))

Kommentera

Publiceras ej